Jeugdinternational Michiel Ahyi op bezoek bij oude school

Aanstaande vrijdag 17 april bezoekt jeugdinternational Michiel Ahyi zijn oude school De Mheen in Apeldoorn. Voor het Back to School project van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) keren alle Nederlandse internationals (volleybal, beachvolleybal en zitvolleybal) terug naar hun basisschool of middelbare school om te vertellen over hun ervaringen in Oranje én om een clinic te geven.

In 2015 organiseert de Nevobo het WK Beachvolleybal én het EK Volleybal voor vrouwen in Nederland. Deze twee evenementen bieden een uitgelezen kans om heel Nederland met volleybal in aanraking te brengen. Als onderdeel van de grote breedtesportcampagne Join Volleybal bezoeken alle Nederlandse volleybalinternationals in het najaar van 2014 of het voorjaar van 2015 hun oude basisschool of middelbare school.
In april keren de spelers van Jeugd en Jong Oranje en de Talent Teams terug naar hun oude scholen. Zij zullen een presentatie geven in de klas en onder andere over hun eigen unieke ervaringen vertellen. Daarbij komen de thema’s ‘Het beste uit jezelf halen’ en ‘Sociaal, samenwerken en respect’ aan bod. Het bezoek wordt afgesloten met een clinic.
Datum bezoek: 17-04-2015
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur

Reacties