Schoolvoetbaltoernooi Apeldoorn en kwalificatie 16 teams voor 1/2e finale

APELDOORN – Zestien teams van de Apeldoornse basisscholen gaan door naar de halve finales van het schoolvoetbal, die volgende week woensdag worden gespeeld.

Bij de meisjes gaat het om De Touwladder; De Mheen; Sint Victor; Berg & Bos. Bij de jongens A: De Korf; De Zonnewende 1; Regenboog 1; Korenaar 1. Jongens B: De Zonnewende; De Kring; Heuvellaan; De Horst. En in de poule voor speciaal onderwijs en kleine scholen: Boemerang 1; Gong Gaarden; Boemerang 2; De Dalk

In de volle lentezon, maar met een verkoelend briesje werden woensdagmiddag op de velden van csv Apeldoorn en Victoria Boys de kwartfinales gespeeld van het Apeldoorns schoolvoetbaltoernooi 2015.

Ook de meiden van de Sint Victor, die vorige week in deze krant nog aangaven niet blij te zijn met het feit dat meiden op een half veld spelen en jongens op een heel veld, gaan door naar volgende week. ,,Eerst waren we niet zo goed vanmiddag, maar na wat wissels ging het beter”, legt de tienjarige Annefleur Lodiers uit groep 7 uit.

De meiden van de Berg & Bosschool zijn ook door naar de halve finale en weten zeker dat ze gaan winnen. ,,Hoe we dat gaan doen, dat houden we nog even geheim”, meldt Linde Muntel (11) uit groep 7.

Bron: de Stentor

Reacties