SV Dynamo Heren-1 ook komend seizoen weer Draisma Dynamo

Het eerste herenteam van volleybalvereniging SV Dynamo neemt ook komend seizoen aan de competitie deel onder de naam Draisma Dynamo.

Nadat kledinggigant Piet Zoomers in 2009 stopte met hoofdsponsoring van SV Dynamo namen de topvolleyballers van Dynamo gedurende één jaar als SV Dynamo deel aan de nationale en internationale volleybalcompetitie. Aannemingsbedrijf Draisma BV, één van de sponsoren van het eerste uur, tekende in 2010 een driejarig contract als hoofdsponsor. Inmiddels werd de sponsorovereenkomst al twee keer met een jaar verlengd, en ook komend seizoen zal de naam van het aannemingsbedrijf weer op de wedstrijdtenues van Dynamo 1 prijken.

“Als Apeldoorns bedrijf realiseren wij ons dat we een lokale verantwoordelijkheid hebben. Onze werknemers wonen in de regio, en onze projecten realiseren wij ook grotendeels in Apeldoorn en directe omgeving”, aldus de directie van Aannemingsbedrijf Draisma B.V. “Draisma wil graag wat terugdoen voor de maatschappij. Dat doen wij in de vorm van het sponsoren van sportactiviteiten. Sport is voor ons belangrijk omdat het verbroedert, mensen samenbrengt. Op deze wijze kun je, zowel individueel als bedrijfsmatig, veel voor elkaar betekenen. Wij zien de toekomst voor de samenwerking tussen Draisma en Dynamo positief en hebben daarom besloten om ons sponsorcontract bij Dynamo voort te zetten.”

Peter de Vries, voorzitter van de Stichting Topvolleybal bij Dynamo, is uiteraard zeer gelukkig met de verlenging van de sponsorovereenkomst. “Hoewel er signalen zijn dat het steeds wat beter gaat met de Nederlandse economie wil dat niet zeggen dat sponsoren zich nu bij ons melden. Het vinden van de benodigde financiële middelen is nog altijd bijzonder moeilijk. Dat Aannemingsbedrijf Draisma, afkomstig uit een bedrijfstak die het nog altijd moeilijk heeft, ons blijft steunen en ook komend seizoen weer onze hoofdsponsor is verdient veel respect en waardering.”

Bron: Draisma Dynamo

Reacties