Feestelijkheden Koningsdag in Apeldoorn

Feestelijkheden tijdens Koningsdag in Apeldoorn!

KoningsKermis
Elke jaar is de kermis er weer tijdens koningsdag. De Koningskermis op het Marktplein van 23 april tot en met 1 mei met suikerspinnen, attracties en overal vrolijke gezichten. Plezier voor jong en oud.

Oranjepark
De kermis net iets te druk voor je? Lekker snuffelen op de antiekmarkt en kunst bekijken in Oranjepark! Genoeg gesnuffeld dan kun je genieten van de zang van Apeldoornse koren, theater en dansacts. Heerlijk om een ‘rustige’ Koningsdag te vieren.

Beekpark
Voor de kleintjes is natuurlijk ook genoeg te doen! Zeker in het Beekpark, Sport en Spel Jeugdprogramma. Lekker klimmen en klauteren voor de kinderen terwijl de moeders lekker snuffelen op de kleedjespark die voor een groot deel nog in het Beekpark is.

Gigant
Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils bij Podium & Filmtheater Gigant tijdens Koningsdag! In de ochtend staat er een waar kinderparadijs op het programma, in de middag en vooravond wordt ruimte gemaakt voor technoconcept Nachtzaken en daarna worden alle muziekregisters opengetrokken voor het democratische dansfeest Superstijl! Alle programmaonderdelen vinden buiten (Nieuwstraat 377) plaats en toegang is gratis.

Het Fort
Een koninklijke kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum Het Fort in de wijk Osseveld-Woudhuis. De Kinderkleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Kinderen mogen hun kleedje uitspreiden rondom de ‘omgevallen muur’ op het midden van het Fortplein.

Caterplein
Koningsdag! Dat is te merken op het Caterplein. Vanaf 14.00 is het daar een groot feest met verschillende DJ’s o.a DJ Chiel, Bingo Brothers, DJ Tieke  DJ Sander, Mc Yordee, DJ Speedy, Sven XL, DJ G en Robbin B! Daarnaast zijn er verschillende live-optredens!

Reacties

Cookieinstellingen