Spelverdeler jaar langer in Apeldoornse dienst

Spelverdeler Bart van Garderen heeft z’n contract met Draisma Dynamo met een jaar verlengd. De 27-jarige volleyballer zal ook komend seizoen het gele wedstrijdshirt van het eerste herenteam van het Apeldoornse Dynamo dragen. Van Garderen is bijzonder blij met de verlenging van zijn dienstverband. “Vanaf het eerste moment bij deze club voel ik wederzijds veel vertrouwen. Daarom ben ik erg blij dat ik ook volgend jaar bij Draisma Dynamo speel.”

Over het inmiddels voorbije seizoen zegt de spelverdeler: “Ik kijk daarop met een dubbel gevoel terug. Persoonlijk was het fijn om weer op hoog niveau te volleyballen en bovendien bij een organisatie waar ze de zaken goed geregeld hebben. Qua teamprestatie hebben we wisselend gepresteerd. Een ronde verder komen in het Europacuptoernooi was een mooi hoogtepunt. Maar het mislopen van de Final Four van het nationale bekertoernooi en het met minimaal verschil missen van de play-off finale waren grote teleurstellingen.”

De 1,91 meter lange inwoner van Renswoude kijkt liever vooruit. “Afgelopen jaar was ik aanvoerder van het team, een rol die mij wel past. Ik zal me altijd blijven inzetten voor de ploeg. Hard werken, strijd leveren, teamgenoten helpen zich verder te ontwikkelen en natuurlijk veel wedstrijden winnen, dat is de rol die ik komend seizoen voor mijzelf zie.”

Coach Jorg Radstake is ook zeer content met het verlengen van van Garderen. “Bart is dit seizoen zeer belangrijk geweest voor het team. We willen bij Dynamo talentvolle spelers samenbrengen met ervaren spelers. Zodat talentvolle spelers een sprong kunnen maken. Bart past uitstekend in dit plaatje en brengt daarnaast rust, leiderschap en niveau in het team.

Bron: Draisma Dynamo

Reacties