Een jong en stralend uiterlijk zonder operatie

Natuurlijk wil iedereen gezond ouder worden en er tot op hoge leeftijd goed verzorgd uitzien. Immers, een stralende, gezonde huid en een lichaam dat bij u past geeft zelfvertrouwen. Met het verstrijken der jaren vraagt de huid steeds meer aandacht en verzorging. Hoe goed u uw huid ook verzorgt toch verschijnen er vanzelf fijne lijntjes, rimpels, rode adertjes en pigmentvlekjes. Alles in het gezicht, hals en lichaam gaat hangen, er ontstaat haar op ongewenste plekken en putjes in de dijen. Ook al kan huidveroudering nooit helemaal voorkomen worden toch zijn er tegenwoordig allerlei veilige en moderne manieren die de tekenen des tijd vervagen of voorgoed oplossen. Zo vertelt huidspecialiste Wilma Dufrenne van Dufrenne skin & laser care in Apeldoorn. Wilma heeft er haar vak van gemaakt. Zo startte zij bijna 20 jaar geleden met de CACI­therapie. Een niet-chirurgische facelift of bodylift met behulp van microstroompjes. Een soort fitness voor hals, gezicht en lichaam. In al die jaren zijn er allerlei effectieve huidverjongende, lichaamverstrakkende technieken bijgekomen. Zo zijn er diepte peelings, behandelingen met radiofrequentie en ultrageluid. laserbehandelingen voor permanente haarvermindering, elektrische epilatie en injectables als fillers en Botox. Er zijn zelfs medische producten die de huid gezond, stevig en egaler van kleur maken.

Wilt u de conditie van uw huid veilig verbeteren? Een stralende huid met minder rimpels? Een strakke buik, bovenarmen of benen? Wilma kan u gratis persoonlijk advies geven want ieder mens is uniek. Zij kan u stap voor stap begeleiden naar een vitaal,, strak en stralend uiterlijk.

Dufrenne skin & laser care

Paslaan 23a – 7311 AJ APELDOORN

T: 055­5791543

W: www.dufrenneskincare.nl

WILT U WEER GEZONDE EN HELDERE NAGELS?

2 tot 14% van alle volwassenen krijgt er mee te maken: schimmel­ of te wel, kalknagels. Die nagels zien er dof en verkleurd uit en zijn dik en brokkelig.

DUFRENNE HEEFT DÉ OPLOSSING TEGEN KALKNAGELS

De schimmel Onychomycose is schuldig aan deze nare infectie. Deze kan opgelopen worden tijdens een bezoek aan sauna’s, zwembaden, gymlokalen en gemeenschappelijke douches. Schimmelnagelinfecties zijn pijnlijk, geven pijn bij het lopen en zien er niet fraai uit. Heeft u al vele vruchteloze pogingen gedaan van uw kalknagels af te komen? Er is eindelijk een oplossing. Met de FOX­diodeloaser heeft u in 2 tot 4 veilige en pijnloze laserbehandelingen weer gezonde, heldere nagels.

VOORGOED VAN UW KALKNAGELS AF MET DE FOX­DIODELASER

Het speciale licht van de FOX­diodelaser doodt de schimmel tot diep in het nagelbed. De behandeling is nagenoeg pijnloos en een verdoving is dan ook niet nodig. 10 maanden en 2 tot 4 behandelingen verder bent u compleet van uw kalknagels af. Daarnaast adviseren wij u over de juiste leefregels om een nieuwe besmetting te voorkomen. Tussentijds kunnen wij met een speciale gel french manicure aanbrengen, zodat in de loop van het behandelproces niemand uw kalknagels meer opmerkt.

Ook weer van mooie handen en voeten genieten? Eindelijk van die kalknagels af? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek dat ongeveer een half uur duurt.

Reacties