Fotoreportage Megaverkeershinder Zutphensestraat

APELDOORN – Donderdagavond 30 april is de aannemer begonnen met de renovatie van het kruispunt Zutphensestraat/ Laan van Erica/ Laan van Osseveld.

De renovatie is onderdeel van de verbreding van de Zutphensestraat. Deze wordt verbreed van een eenbaansweg naar een weg met meerdere banen. Donderdagavond zijn de mannen begonnen met het kruispunt dat zaterdag morgen klaar moet zijn. Het verkeer kan dus niet over het kruispunt rijden. Verkeer vanaf de richting A50 die richting Apeldoorn De Maten moet, moet eerst via een andere richting naar de parkeerplaats van de Woonboulevard, om vervolgens bij tankstation De Shell te keren en de goede afslag te nemen.

Als eerst word de oude asfalt laag weggehaald. Onder de lagen Asfalt ligt een klinker laag die ook nog verwijdert moet worden. De hoogte van de kruising wordt aangepast en dan kan de nieuwe asfalt laag erop. Het laatste jaar wordt er hard gewerkt aan de Zutphensestraat. Dit lijdt tot veel klachten van omwonenden aangezien er af en toe erg lang gewacht moet worden bij de kruispunten.

De gemeente laat via hun Facebook pagina de Apeldoorners op de hoogte. Ook is er een speciaal Zutphensestraat Twitter account en Facebook account. Vragen kunnen hier gesteld worden en daar zal de gemeente of de aannemer antwoord op geven als dat mogelijk is.

Reacties