Coolen Alterno legt speelsters langer vast

Coolen Alterno dames 1 heeft na de contractverlenging met hoofdtrainer Wilfried Groothuis ook overeenstemming bereikt met de eerste twee speelsters. Zowel Rosita Blomenkamp als Silke Schuitemaker komen ook het komende seizoen uit voor het eerste damesteam van de grootste volleybalvereniging van Nederland.

Voor Rosita Blomenkamp zal dit het derde opeenvolgende seizoen worden. “Ik voel me echt thuis bij deze familievereniging” aldus de libero. “Hier is alles tot in de puntjes geregeld qua faciliteiten en er staat ieder jaar weer een prima team met een mix van ervaring en talent. Dus toen ik werd gevraagd om er nog een jaar aan vast te knopen heb ik niet lang na hoeven denken.”

Silke Schuitemaker stootte twee jaar geleden vanuit de jeugdopleiding door naar de selectie. Na een eerste jaar van gewenning heeft zij het afgelopen jaar onomstotelijk bewezen in de eredivisie thuis te horen. Ook zij kijkt uit naar het komende seizoen. “Ik heb het gevoel nog lang niet alles te hebben laten zien wat ik kan en zie dat als een uitdaging”, aldus Schuitemaker.

Bron: Coolen Alterno

Reacties

Cookieinstellingen