LEGO event tijdens Hemelvaartsdag naar Apeldoorn

Het supercoole LEGO Ninjago event komt naar Apeldoorn en wel tijdens het Skandia Zeepkistenrace Festival in het Orderbos. Tijdens dit LEGO event kun je je ninja-vaardigheden in de Ninjage dojo testen en ontvang je na afloop een leuke LEGO Ninjago goodiebag.

LEGO Ninjago is gebaseerd op een succesvolle tv-serie met dappere ninja’s die strijden tegen gevaarlijke schurken die hun wereld dreigen te verwoesten. Er zijn uren plezier te beleven aan de herkenbare figuren, en de Spinjitzu game spelen met vrienden biedt een sociale belevenis. Net als bij alle LEGO speelgoed, is het bouwen een deel van de pret, en de interessante en kleurige sets voeden de fantasie en stimuleren de ontwikkeling. Uren speelplezier, eerst met het bouwen van iedere set en daarna met het verzinnen van verhalen.

Ieder kind heeft het in zich om een ware Meester van Spinjitzu te worden! En dit kan voor heel even op het Skandia Zeepkistenrace Festival. Het Skandia Zeepkistenrace Festival is vrij toegankelijk en wordt gehouden op Hemelvaartsdag 14

mei tussen 11:00 en 18:00 uur. Rondom het festival is een camping welke al op woensdagmiddag 13 mei om 14:00 uur wordt geopend. Voor slechts €10,- per persoon kun je hier twee nachten slapen. Na het LEGO Ninjago-event kun je dus uitrusten bij je eigen tent.

Reacties