Swingende gospel in de poptempel van Apeldoorn

GOSPEL NIGHT IN GIGANT MET GOSPELFORMATIE YCS

Als je ooit een optreden van Gospelformatie YCS hebt meegemaakt, dan weet je het: dit koor met band staat garant voor een feest. Beleef op zaterdagavond 20 juni de fascinerende Gospel Night ‘All Around’ in de Popzaal van Podium Gigant, in Apeldoorn. Met succesvolle nummers van bekende gospelartiesten als Kirk Franklin en Israel Houghton. Maar ook gloednieuwe nummers van o.a. Fred Hammond en Deon Kipping. Afgewisseld door bekende nummers van iconen als Bob Marley, Simon & Garfunkel en Michael Bolton.

Swingende gospel in de poptempel van Apeldoorn

Gospelformatie YCS is een dynamisch koor met een internationaal geluid en bestaat uit 45 personen. YCS laat je deze avond voelen wat gospel zo uniek maakt: de emotie, geloof en pure vreugde van het leven. Deze keer niet in een kerk, maar in de poptempel van Apeldoorn, Gigant. Aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn.

Met Nederlands beste gospeldirigent

Met de vijfkoppige live begeleidingsband en Gospelformatie YCS beleef je een feestelijke en muzikale Gospel Night ‘All Around’. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Nederlands beste gospeldirigent André Bijleveld.

Info & Tickets

Wil je zeker zijn van toegangskaarten? Koop dan je tickets online op http://www.gigant.nl. Een toegangskaart in de voorverkoop kost € 10,-. De kaarten zijn ook aan de kassa verkrijgbaar, die dagelijks van 10.00 tot ca. 24.00 geopend is. In het weekend vanaf 13.30 uur.

Reacties