Apeldoornse ‘Miss’ bij de laatste 5!

Op 23 mei dan is het zo ver: de finale van Miss Apeldoorn 2014! Na vele inschrijvingen, zijn er 12 finalisten over gebleven. Deze 12 finalisten zullen uitmaken wie zich Miss Apeldoorn 2014 mag gaan noemen. In de finale worden de finalisten beoordeeld door een jury, die op verschillende aspecten gaat letten. Daarnaast drukt het publiek een stempel op de uiteindelijke keuze.
De online stemmen tellen voor 1/5e mee in het uiteindelijk geheel. Degene die vrijdag (23 mei) om 12:00 uur op nummer 1 staat, krijgt 12 punten. Nummer 2 krijgt 11 punten, etc. De online-winnares heeft dus een (kleine) voorsprong voordat de finale begint. Extra voordeel: zij mag kiezen als hoeveelste zij aan de beurt is in de finale tijdens Apeldoorn Draait Door | Jazz & Soul Night.
Ook het publiek heeft tijdens de finale invloed op de uiteindelijk winnares. Iedereen kan stemmen op hun favoriete Miss Apeldoorn. Daarnaast is er een jury, om zo tot een eerlijk gekozen winnares te komen.
Margrita Koernap even voorstellen:
Hoi! ik ben Margrita Koernap ik ben 16 jaar woon in Apeldoorn en ik dans wedstrijden.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd dans ik het liefste en ik shop graag.
Waar in het uitgaansleven ben jij zoal te vinden en waarom ga je daar heen?
Apeldoorn natuurlijk! daar is het altijd gezellig.
Wat is jouw favoriete winkel in Apeldoorn?
Deveraux vind ik een hele leuke winkel.
Wat zou je doen als je voor een dag de burgermeester van Apeldoorn bent?
Als ik burgemeester was zou ik de scholen later laten beginnen en vrijdag’s geen school, maar lekker stappen!
Waarom word jij de nieuwe Miss Apeldoorn 2015?
Waarom ik de nieuwe Miss Apeldoorn word? Omdat ik leuk en spontaan ben en ik hou erg van op de foto te gaan!
Margrita-1-e1415093012224
Margrita: “Ik begin in augustus met de kappersopleiding op het ROC in apeldoorn ik ben aangenomen bij Nanja’s hairstyling daar mag ik mijn opleiding volbrengen! Ik doe mee aan miss teen of Gelderland ten eerste omdat het me een hele leuke ervaring leek met alle meiden!
En dat is het ook echt en omdat het een heel mooi doel heeft stichting haar wens dat doel zou ik graag willen steunen! Als jullie mij daar bjj willen helpen kunnen jullie op mij stemmen via: Poll gelderland Margrita naar 3010.
Ook ben ik 8, 9 en 10 mei een weekend weg geweest met alle meiden daar kwam een mevrouw en meneer van het merk Taylor en Elbaz, er zouden 2 meisjes worden uitgekozen voor een fotoshoot in hun kleding en ik ben daar voor uit gekozen Samen met nog 1 meisje!
Nu zijn we druk bezig met oefenen voor de finale! En een super leuke tijd doorbrengen met alle missen!

Reacties