Vorsten viert Lezersdag op Paleis Het Loo

Na drie succesvolle edities houdt Vorsten ook in 2015 weer een feestelijke lezersdag. Dit jaar is het thema: keizerin Sisi. Hiermee sluit Vorsten aan op de prachtige tentoonstelling Sisi, sprookje & werkelijkheid op Paleis Het Loo. Zaterdag 23 mei 2015 wordt gegarandeerd een prachtige dag!
Trouwe lezers van tijdschrift Vorsten komen op zaterdag 23 mei naar Paleis Het Loo in Apeldoorn om te genieten van de vele activiteiten die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan de enige echte Vorsten Quiz – gepresenteerd door hoofdredacteur Justine Marcella – en genieten van een optreden van Ronnie Tober.
Maar er is meer! Vorsten heeft een aantal koningshuisdeskundigen uitgenodigd om een lezing te verzorgen. Zo vertelt Antoin Peeters over zijn werk als verslaggever koninklijk huis bij RTL Nieuws,  houdt mode-specialist Josine Droogendijk een lezing over koninklijke stijliconen en gaat Paul Mosterd, adjunct-directeur van Hermitage Amsterdam, in op de boeiende relatie tussen Napoleon, Alexander en Joséphine. Uiteraard zijn er ook lezingen over het leven van keizerin Sisi.  De lezingen vinden plaats in Bilderberg Hotel De Keizerskroon, gelegen naast Paleis Het Loo.

Reacties