Contouren Coolen Alterno Heren 1 zichtbaar

Het management van Coolen Alterno Heren 1 maakt deze week melding van de eerste contractverlengingen. Het betreft een zestal spelers die afgelopen seizoen in de basis stonden van het team dat het kampioenschap in de topdivisie binnen wist te halen.
Het betreft Sjors van Tongeren (spelverdeler), Jesse Schuitemaker en Jelle Langevoort (midden), Jasper Smit (diagonaal), Marco van Zuidam (passer/loper) en Marc de Boer (libero).
Van bovengenoemde groep hebben Jasper Smit, Marco van Zuidam en Marc de Boer al eredivisie ervaring. Jelle Langevoort, Jesse Schuitemaker en Sjors van Tongeren zullen komend seizoen hun debuut maken in de eredivisie.
Op de vraag naar een reactie op hun contractverlenging antwoordt Jesse Schuitemaker: “Waarom ik graag bij Alterno blijf is geen moeilijke vraag. Sinds ik 6 jaar ben, speel ik al voor Alterno. Alterno is een echte familieclub met heel veel sfeer en waarbinnen iedereen elkaar kent. De mogelijkheid om met je eigen club en met zo’n leuk team de eredivisie in te gaan is natuurlijk geweldig. Deze kans wil ik dan ook met beide handen grijpen! “.
Marco van Zuidam voegt toe: “Alterno is een jeugd liefde. Altijd al gespeeld 2de thuis voor me. Super dat ik met mijn oude jeugdliefde eredivisie mag spelen. Super team! Allemaal de juiste mindset! Plezier en ondertussen keihard werken. Ik wil Alterno trots maken op de heren!”.
Ook Jasper Smit blijft bij Alterno: “ Ik blijf bij Alterno omdat ik het hier heel erg naar mijn zin heb! De teamsfeer is supergoed ! De steun van de supporters is geweldig !! Daarnaast wil ik graag met dit team de uitdaging aan te gaan te stunten in de eredivisie !!
Eerder al konden we bekend maken dat de technische staf voor het komend seizoen zal bestaan uit Gert Veldhuizen (hoofdtrainer) met Matijs Mast en Ferdi Bleeker als zijn assistenten.

Reacties