Joanne van der Noord, Annemiek te Beest en Laure Obelink komend seizoen actief in Alternohal

Coolen Alterno heeft opnieuw drie speelsters aan de selectie van het eerste damesteam voor het komende volleybalseizoen toegevoegd. Het betreft Joanne van der Noord, Annemiek te Beest en Laure Obelink.

Spelverdeelster Joanne van der Noord maakte ook het afgelopen seizoen al deel uit van de Alterno-selectie. “De prima faciliteiten om goed te kunnen presteren, het kunnen combineren met mijn werk en het team dat er al staat zijn voor mij doorslaggevend geweest in mijn besluit om bij Coolen Alterno te blijven. Ik heb er zin in!”

Annemiek te Beest is afkomstig van Orion. De 21 jarige studente ergotherapie kan als passer-loper en als diagonaal ingezet worden. Alterno-trainer Wilfried Groothuis kent haar kwaliteiten: “Voor Annemiek gaat het echte werk in de eredivisie beginnen, we bieden haar graag deze kans. De combinatie van het niveau dat Annemiek al heeft, de wil om hard te werken en haar leergierigheid maakt dat de keuze snel gemaakt was. ”

Op de diagonaalpositie komt Laure Obelink het team versterken. Obelink speelde eerder in de eredivisie bij onder meer Longa, Sliedrecht Sport, Pollux en Dynamo. “Laure is een ervaren eredivisiespeelster, gedreven en vooral ook een echte teamplayer. Ze traint al enige tijd met ons mee en ik ben blij haar aan de selectie toe te kunnen voegen. Voor het team is Laure een waardevolle aanvulling”, aldus coach Groothuis.

Het management van Coolen Alterno verwacht de komende week de verdere completering van zowel team als staf bekend te kunnen maken.

Bron: Alterno

Reacties