Selectie volleybaleredivisionist voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm

De selectie van Draisma Dynamo voor het seizoen 2015/2016 begint steeds meer vorm te krijgen. Na Verschuren, Van Garderen, Bontrop en Van Capelle hebben opnieuw twee spelers hun contract verlengd: Freek de Weijer en Mats Kruiswijk.

De 19-jarige Freek de Weijer debuteerde afgelopen seizoen in de vaderlandse eredivisie, in 2014 kwam hij over van NextVolley/Dordrecht. Het talent van de 1,90 meter lange spelverdeler viel niet alleen in Apeldoorn op, begin dit jaar maakte de speler ook deel uit van de selectie van Jong Oranje. “Met Draisma Dynamo gaan we komend seizoen meer trainen. Het is voor mij erg belangrijk om veel uren in de zaal te staan om zo ‘constanter’ te worden. Meer trainingsuren zullen mij dan ook helpen om nog grotere stappen te gaan zetten dan ik afgelopen jaar heb kunnen maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit komend seizoen bij Draisma Dynamo gaat lukken”, aldus de spelverdeler.

De 25-jarige Mats Kruiswijk kwam medio 2014 van SSS Barneveld naar Draisma Dynamo. Aanvankelijk moest de 1,89 meter lange passer/loper zich tevreden stellen met een plaats op de bank. Door blessures kreeg Kruiswijk behoorlijk wat speeltijd. “Ik heb ’t het afgelopen jaar prima naar mijn zin gehad bij Draisma Dynamo. Na een wat stroeve start, voor zowel het team als voor mij persoonlijk, volgde een goede tweede seizoenshelft. Hierin heb ik toch flink wat mooie wedstrijden gespeeld. Dat smaakt absoluut naar meer!”, is ook Kruiswijk in z’n nopjes met z’n contractverlenging.

Bron: Draisma Dynamo

Reacties