Teller Coolen Alterno naar elf

Bij Coolen Alterno staat de teller na vandaag op 11 speelsters. Het management van Coolen Alterno dames 1 is trots om te kunnen melden dat het op twee belangrijke posities speelsters voor het komende seizoen heeft vastgelegd. Op de diagonaalpositie zal voor het derde achtereenvolgende jaar Linda te Molder te bewonderen zijn. Linda is, met haar jarenlange eredivisie ervaring, een zeer waardevolle speelster die heeft bewezen er te staan op die momenten dat het er echt om gaat. Nieuw bij Coolen Alterno, maar al lang niet meer onbekend in volleyballand is de 18 jarige middenspeelster Juliët Lohuis.

Ondanks haar jonge leeftijd heeft de in Deventer studerende speelster al enkele jaren eredivisie ervaring (opgedaan bij het Talentteam en Eurosped). Juliët maakt deel uit van de jong Oranje selectie en heeft onlangs haar eerste trainingsstage met Oranje gehad. Wilfried Groothuis: “Geweldig dat Juliët komend seizoen in het Alterno groen te zien zal zijn. Ze is jong, ambitieus en talentvol, met inmiddels al een paar jaar ervaring in de eredivisie.” Over Linda zegt hij: “Linda beheerst de aanval op rechtsvoor tot in de puntjes, ik ben dan ook erg blij dat ze er het komend seizoen weer bij is.”

De posities van Coolen Alterno dames 1 2015-2016 zijn inmiddels als volgt ingevuld: Spelverdeling: Lisette Stindt en Joanne van der Noord Libero: Rosita Blomenkamp Passer/Loper: Kathy Bonsen, Silke Schuitemaker, Annemiek te Beest Midden: Heleen Hesselink, Lotte Leukenhaus, Juliet Lohuis, Diagonaal: Laure Obelink, Linda te Molder

Reacties