Leuke en gezellige voetbaldagen zomervakantie

Apeldoorn – In de zomervakantie wordt er door WSV Apeldoorn in samenwerking met Soccer Partners een voetbaldag georganiseerd op maandag 13 juli en op donderdag 20 augustus (eerste en laatste week van de schoolvakantie) in de zomervakantie op het complex van WSV Apeldoorn. Beide dagen worden georganiseerd van 10.00 uur – 16.00 uur.

Voor wie is de voetbal 3-daagse?
Alle jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar kunnen deelnemen aan de voetbal 3-daagse. Het maakt niet uit of uw kind wel of niet op voetbal zit. Om veel plezier te hebben en een goed leerklimaat te hebben worden de groepen ingedeeld op leeftijd en niveau wel is het altijd mogelijk om bij vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld te worden wanneer dit aangegeven wordt.

Wat zijn de kosten voor de voetbaldag(en)?
De kosten voor deelname aan de voetbaldag(en) in de zomervakantie zijn slechts € 29,- voor één dag en voor een bedrag van € 52,50 neemt uw zoon/dochter op beide dagen deel aan de georganiseerde voetbaldagen.

Wat krijgt uw kind hier allemaal voor?
De deelnemers aan de voetbaldag(en) in de zomervakantie krijgen verschillende oefenvormen aangeboden die bestaan uit techniekvormen (schijn en passeerbewegingen, kleine partijspelen), pass en trap afwerkvormen en een zeskamp. Naast de trainingen op het veld krijgen de deelnemers meerdere malen drinken, tussendoortjes, een lunch en een officieel Soccer Partners certificaat. Ook zijn er met individuele prijzen te winnen en maken zelfs alle deelnemers kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van het Nederlands Elftal!

 

Meer informatie of aanmelden?
Ga naar www.soccerpartners.nl om uw zoon/dochter in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u per omgaande een bevestiging (Vol = Vol) Voor verdere vragen kunt u contact opnemen door te mailen naar [email protected]

Reacties