Rabobank bezorgt ouderen geweldige middag

TWELLO. – Zondagmiddag 7 juni bezochten medewerkers van Rabobank Apeldoorn en omgeving, samen met bewoners van Trimenzo uit Twello, de voorstelling Titanic in Orpheus. Voor de Trimenzo bewoners was het een extra gedenkwaardige middag. Deze ouderen komen nauwelijks buiten het verzorgingshuis omdat er geen geld is voor een uitje of omdat er geen familie is die hen begeleidt meldt Voorster Nieuws.

Het bezoek aan de voorstelling Titanic kwam voort uit een superdeal, die op Beursvloer Voorst werd gesloten met Trimenzo en Muziektheater Apeldoorn. Alle betrokken partijen hadden één doel voor ogen; deze groep ouderen een gezellige middag  geven.

Gwendy Korenblek, Rabobank medewerker en coördinator van deze middag zei in een eerste reactie:
‘We hebben allemaal echt een hele leuke middag gehad, zowel de bewoners van Trimenzo als mijn collega’s  van Rabobank Apeldoorn en omgeving. We hebben genoten van de voorstelling Titanic, van elkaar en van de gastvrijheid die schouwburg Orpheus ons bood. Het was mooi om te zien hoe enthousiast en blij de ouderen, met een gemiddelde leeftijd van 90+, waren. Daar doe je het toch voor. ‘ Ook de reacties van de aanwezige ouderen spreekt voor zich: Heerlijk, dankbaar dat ik mee mocht, echt genoten. Hele mooie middag gehad. Prachtige dag, Titanic is een indrukwekkend verhaal. Moe maar voldaan. De voorstelling van Titanic vond plaats in de Rabobankzaal. Een voorstelling in Apeldoorn, voor en door de inwoners van Apeldoorn.

Reacties