Jelle Klaasen winnaar Open Veluwe 2015

Zondag 21 juni was het tijd voor het Open Veluwe 2015 in café de Vrijbuiter in Apeldoorn. Ondanks de druilerige dag wisten maar liefst 41 darters de weg naar het café te vinden.

Zoals gewoonlijk begonnen we weer in poules met daarna de winnaars- en verliezersronde, en tussendoor de vertrouwde broodjes, aangeboden door Tokan Ata.

In de verliezersronde ging de finale tussen Bas Nuesink en Johan de Ruiter. Beide spelers lieten goed spel zien, maar toch was het Bas die verdiend met 4-1 wist te winnen.

In de winnaarsronde ging de uiteindelijke finale tussen Jelle Klaasen en Jeffrey Bekema. In een partij van hoog niveau weet Jelle de partij met 6-2 te winnen.

Ook wist Jelle nog een 150 finish te gooien middels 3 keer de bulls eye, maar dat was niet de hoogste finish van de dag, die ging namelijk naar Danny Beeldsnijder met 156. In totaal werd er 44 keer 180 gegooid.

Dan wil team de Vrijbuiter een ieder weer danken voor de gezelligheid en sportiviteit, en hopen u weer terug te zien op 1 van onze volgende toernooien.

De uitslagen:

Verliezersronde:
Bas Nuesink – Erik Top 4-1
Klaas Veneberg – Johan de Ruiter 0-4
Bas Nuesink – Johan de Ruiter 4-1
Winnaarsronde:
Laatste 8

Ricardo Schuler – Jeffrey Bekema 3-4
Ronald Lenderink – Danny van Klompenburg 0-4
Sander Voz – Jelle Klaasen 1-4
Jurgen Haan – Kevin Harms 0-4
Halve finales
Jeffrey Bekema – Danny van Klompenburg 5-1
Jelle Klaasen – Kevin Harms 5-0
Finale
Jeffrey Bekema – Jelle Klaasen 2-6

Reacties