Wandel op zondag 5 juli in Apeldoorn mee langs vier plekken uit de wereld van Anne-Mieke Boonstra

 

Op maar liefst vier plekken in Apeldoorn, alle op een steenworp afstand van elkaar, is momenteel werk te zien van Anne-Mieke Boonstra, boekbindster en beeldend kunstenares. In het CODA, het ACEC en in de Weekend Galerie aan de Loolaan. En speciaal voor de gelegenheid bij haar thuis in het atelier aan de Gardenierslaan is een exclusieve nabeschouwing ingericht van een eerder geëxposeerd, uit zeven delen bestaand kunstwerk.

In het CODA hangt een werk en een video van Anne-Mieke, getiteld The Lover’s Companion. In het ACEC het werk De Spiegel van de Ziel en een video Stilte. In de Weekend Galerie drie kleinbeelden in rood, geel en blauw. En in haar huis en atelier hangen De zeven hoofdzonden aan de muur.

Langs deze vier locaties wordt u rondgeleid door Anne-Mieke Boonstra. En dat alles onder het voor haar werk zo kenmerkende motto: wat je ziet is niet direct wat je ziet. Dus kom het horen en zien op zondag 5 juli en geniet van deze unieke stadswandeling langs de zicht- en onzichtbare wereld van Anne-Mieke Boonstra.

Kosten en programma

De kosten bedragen 25,00 per persoon inclusief koffie, entree CODA PaperArt 2015 en hapjes en drankjes. Heeft u een Museumjaar- of CODAkaart dan bedragen de kosten 17,50 per persoon

Het programma start 5 juli 2015 om 13:00 bij de Weekend Galerie aan de Loolaan 49 te Apeldoorn en eindigt om 17:30 uur aan de Gardenierslaan 43. Maximaal 20 deelnemers.

Inschrijven vooraf noodzakelijk: http://www.annemiekeboonstra.nl/kunstwandeling.html

Reacties

Cookieinstellingen