Opnieuw drie nieuwe aanwinsten voor Eredivisiedebutant

Met de komst Peter te Molder, Mark Flier en Bram Langevoort heeft de eerste mannenploeg van Coolen Alterno de selectie voor het debuutseizoen in de eredivisie bijna rond.
Passer/loper Bram Langevoort komt over van Dynamo waar hij vorig seizoen deel uitmaakte van het tweede team. De 22-jarige Vaassenaar trainde van tijd tot tijd mee met het eerste team en wil bij Alterno laten zien het niveau van de eredivisie aan te kunnen.
De 21-jarige diagonaalspeler Mark Flier uit IJsselmuiden speelde het afgelopen nog in de tweede divisie. Flier heeft de grote reisafstand om met Alterno een nieuw avontuur aan te gaan er graag voor over hebben.
Passer/loper Peter te Molder is afkomstig uit het reserveteam van het Doetinchemse Orion (eerste divisie). De 21-jarige fysiotherapeut maakte al zijn debuut in de eredivisie met Orion.
Met een vierde speler voert het management van Coolen Alterno momenteel nog gesprekken.
Trainer Gert Veldhuizen is goed te spreken over de daadkracht waarmee de club te werk gaat. “De technische staf is er in geslaagd om al in een vroeg stadium de selectie te versterken. Onze opzet was om de selectie iets meer in balans te gaan krijgen qua leeftijdsopbouw, fysieke mogelijkheden en ambitie . Daar zijn we tot volle tevredenheid in geslaagd”.

Reacties