Keuken Karavaan op Zwitsal terrein

Op 4 en 5 juli rollen tientallen bijzondere keukens het Zwitsalterrein op om één groot open air pop-up restaurant te vormen: het Keuken Karavaan Festival.
De rollende keukens bieden je een ultieme smaaksensatie met de zeer diverse lekkernijen. Lekkerbekken kunnen tijdens het Keuken Karavaan festival genieten van o.a. top-of-the-art BBQ, culinaire frites, French cuisine, biologische hamburgers en culinair vegetarisch. Tijdens dit smaakfestijn is er ook voldoende vertier voor ogen en oren. Geniet het hele weekend van diverse podiumoptredens en allerlei unieke en hilarische acts.
De Keuken Karavaan is voor de hele familie en biedt voldoende ruimte voor jong en oud. Kinderen zijn dus zeker welkom en kunnen zich veilig vermaken op het festivalterrein.

Je kunt o.a. verwachten:
– Diverse live optredens
– BBQ kampioenschap
– Heel Apeldoorn bakt
– Kids Kitchen
– Harry’s ballen bus met muziekvrienden
– Keuken Karavaan Theater
– Meneer van Zanten
– Studio 55 op locatie

Ook voor de kinderen!
Tijdens de Keuken Karavaan zijn er tal van kinder activiteiten en is er van alles te beleven! Een coole stormbaan, de Kids Kitchen, springkussens en een draaimolen zorgen voor voldoende vermaak. En natuurlijk zijn er natuurlijk poffertjes, pizza’s en cupcakes.

Reacties