Hoenderrit voor oldtimers in Hoenderloo

HOENDERLOO – Het dorp Hoenderloo, waar al niet bepaald weinig te doen is, krijgt er een nieuw evenement bij. Op zaterdag 26 september kunnen eigenaars met hun oude auto’s, motoren en vrachtwagens meedoen aan de eerste HoenderRit voor oldtimers van 25 jaar of ouder.

De rit voor over de Veluwe, langs paarse heide en door groene bossen. Onderweg is genoeg gelegenheid om te stoppen en de omgeving te bewonderen. De route is ongeveer 100 kilometer lang en eenvoudig te volgen via een pijlsysteem. Deelnemers zijn om 10.00 uur welkom aan de start, de locatie is nog een verrassing. Tussen 11.00 en 12.00 uur kan worden gestart. De finish is rond 17.00 uur op de Hoenderloo Fair in het Muziekbos, waar een hapje en drankje klaar staan. Om 18.00 uur vindt hier ook de prijsuitreiking plaats voor de mooiste of meest originele oldtimer.
Vooraf inschrijven is verplicht en kan via www.hoenderrit.nl. Deelname kost 10 euro per equipe, inclusief rallyschildje, koffie bij de start en een ijsje van Co bij de finish

Reacties