Geslaagd darttoernooi Vrijbuiter ten bate van straatkinderen

In samenwerking met de werkgroep De Buren heeft Café de Vrijbuiter op zaterdag 11 juli een charity darttoernooi georganiseerd. De opbrengst van deze dag van maar liefst €554,- kwam volledig ten goede aan Stichting Casa Sami. Dat is een opvang voor straatkinderen in Roemenië, die het door middel van vrijwilligers en financiële giften voor straatkinderen maken om naar school te gaan. Een fantastisch doel: goede educatie is immers voor ieder kind van belang! De organisatie van het toernooi lag in de vakkundige handen van Tokan Ata en Priscilla Veldhuis.

Hoewel er door het prachtige weer minder darters kwamen dan gehoopt is het een geslaagde dag geworden vol gezelligheid, een goede sfeer en ook leuke wedstrijden.

De hoofdprijs van het toernooi was een prachtig Andy van der Meijde-horloge, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Mullot Watches. Deze werd gewonnen door Tokan Ata. Tekenend voor de gemoedelijke sfeer is het schenken van het gewonnen horloge aan een van de deelnemers, welke op zijn beurt een gift deed aan het goede doel. Geweldig!

Bij het darttoernooi is door diverse sponsoren ook een verloting mogelijk gemaakt waarbij leuke prijzen te winnen waren. Daarnaast is er een houten bed ter beschikking gesteld door Jacobus Meubelen, waarop geboden kon worden in een veiling. De opbrengst van zowel de verloting als ook het bed is beschikbaar gesteld aan Stichting Casa Sami.

Een zeer geslaagde dag die een mooi totaalbedrag van maar liefst €554,- heeft opgeleverd ten bate van Stichting Casa Sami in Roemenië!

Het Charity toernooi is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Dat zijn onder andere: Café de Vrijbuiter, Mullot Watches, Esdoorn Administratie en Belastingen, Delvorm Grafisch ontwerp, R. Albers, JJGroup, B.A.K. Burghout Apeldoorn Kranen en Jacobus Meubelen.

En daarnaast is de verloting mogelijk gemaakt door diverse ondernemingen aan het Schubertplein.

Reacties