De Kabath vastgoedbeheer BV nieuwe shirtsponsor

Met ingang van het het seizoen 2015-2016 is De Kabath vastgoedbeheer bv. toegetreden als nieuwe shirtsponsor van Coolen Alterno Dames 1.
Enkele jaren heeft geleden heeft Coolen Alterno aan De Kabath assistentie gevraagd voor de huisvesting in Apeldoorn van enkele speelsters van Coolen Alterno Dames 1. Dit was het begin van een samenwerking die ingaande komend seizoen verder wordt uitgebouwd.
Naast de faciliteiten die De Kabath aan Coolen Alterno Dames1 biedt met betrekking tot woonruimte is het bedrijf lid van de Alterno Businessclub en bordsponsor bij de wedstrijden van Dames 1, Heren 1 en Dames 2.
De Kabath (www.deKabath.nl) is een in Velp gevestigde onderneming die inmiddels ruim 20 jaar eigenaren van onroerend goed beschermt tegen ongewenste financiële, juridische en maatschappelijke gevolgen van leegstaand vastgoed. De Kabath adviseert, bedenkt invullingen, voert uit en houdt toezicht.
Een aantal speelsters van Coolen Alterno Dames1 woont tot volle tevredenheid in een pand dat door De Kabath daarvoor beschikbaar is gesteld. En zij niet alleen, want een onafhankelijk onderzoek onder de bewoners en gebruikers van panden die De Kabath beheert geeft aan dat zij over het algemeen zeer tevreden zijn over de prijs-kwaliteit verhouding, ook als het gaat om tijdelijke verhuur. De Kabath wordt gezien als een betrouwbare dienstverlener die voorziet in de steeds groeiende behoefte aan betaalbare woonruimte en andere creatieve invullingen voor leegstaand vastgoed.
Daarnaast worden het persoonlijk contact, de vakkundigheid van de medewerkers en de oplossingsgerichtheid zeer gewaardeerd. Gevraagd naar de samenwerking tussen De Kabath en Coolen Alterno antwoordt Joost Hamming, objectmanager Midden en Oost Nederland: “Er wordt bij De Kabath altijd geredeneerd vanuit het vastgoed en kwalitatief hoogwaardig beheer. Naast de verwachtingen van onze opdrachtgevers hebben ook onze gebruikers wensen en ideeën bij de invulling van het tijdelijk gebruik van een leegstaand object.” En “Uit ervaring weet ik dat de topsporters van Coolen Alterno het pand keurig bijhouden en dat daarop ook vanuit de vereniging wordt toegezien. Daarmee is het dus voor onze opdrachtgever de perfecte oplossing. Tenslotte dragen we met dit sponsorschap bij aan Topsport in Apeldoorn. Een win-win-win situatie dus”.

Reacties