Het Beekbergens Darpsfeest groeit, dit jaar 2 dagen feest!

Het Beekbergens Darpsfeest groeit, dit jaar 2 dagen feest!

Het Beekbergens Darpsfeest dat dit jaar plaats vind op 4 en 5 september midden op de Dorpstraat in Beekbergen belooft ook dit jaar weer een ongekend spektakel te worden.

Naast het inmiddels populaire feest dat vrijdag om 18.30 uur begint zal er op zaterdag vanaf 17.00 uur een superzeskamp worden gehouden in samenwerking met en op initiatief van de stichting Omnisport Beekbergen, een samenwerkingsverband van de diverse sportverenigingen die het dorp rijk is.

De organisatie van het Beekbergens Darpsfeest is zelf erg trots op de invulling van de beide dagen.

Op vrijdag zullen na een kort voorprogramma de Dikdakkers het spits afbijten met de Snappie Kidz show, deze show die van 19.00 tot 20.00 uur duurt zal een ongekend kinderfeest worden.

Om 20.00 uur zal het Darpsfeest zijn vervolg hebben en zullen diverse artiesten de bühne betreden,

afgewisseld door de band Men in Music.

De artiesten die u dit jaar kunt verwachten zijn niet de minste, wat dacht u van Arjon Oostrom, bekend van het populaire zomernummer Zakka Zakka. Vinzzent bekend van o.a. het nummer Dromendans. En als knallende afsluiter de koning van de polonaise Ronnie Ruysdael!

Op zaterdag zal de Dorpstraat vanaf 17.00 uur veranderen in een spectaculair zeskamp parcours.

Jong en oud kan zich per team van te voren opgeven (voor 31 augustus) via [email protected] De stichting Omnisport Beekbergen hoopt op net zo veel en net zulke enthousiaste deelnemers als bij de eerste editie in 2014.

 

Na afloop van de superzeskamp wordt ook deze tweede dag muzikaal afgesloten.

Vanaf 20.00 uur zal het publiek worden opgezweept met de nieuwste hits en de bekendste golden oldies door DJ en entertainer Jurjen Weerts die op zijn beurt om 22.30 uur plaats maakt voor een spetterend einde van de dag door de inmiddels in Beekbergen graag geziene zanger Dennis Wiltink.

 

Kortom…. Twee dagen feest, waar een klein dorp groot in kan zijn!

Reacties