Alertdag

Alertdag

20 september a.s. organiseert Stichting Alert voor de tweede keer de Alert-dag. De Alert-dag is een dag waar honden welkom zijn. Hij wordt gehouden op het trainingsveld van Hondenschool Alert in Apeldoorn. Het is een dag om samen plezier te maken met uw hond. 

Wat is er te doen op de Alert-dag? 

Ooit een hond zien autorijden? Kom dan om 11 uur om de spectaculaire opening niet te missen.

Verder is er een knotsgekke gehoorzaamheidswedstrijd die heel anders is dan anders. U kunt recreatief mee doen in de ochtend of in de middag voor de wedstrijd gaan. De onderdelen zijn bij de wedstrijd beduidend moeilijker dan in het recreatieve deel. ‘s Middags kan er maar 1 de winnaar zijn, maar ‘s ochtends kan iedereen die wil vrijblijvend meedoen. Probeer uit wat u en uw hond samen kunnen scoren op de diverse onderdelen! Vind je onderdelen te moeilijk dan kun je die gewoon overslaan. Het is de bedoeling om samen plezier te hebben! En het leuke bij deze wedstrijd is dat ‘gewone’ huishonden net zoveel kans maken om te winnen als ervaren sporthonden. (Kijken kost niets, meedoen € 5,00 per combinatie)

Tevens staan er diverse informatieve kraampjes, zijn er korte presentaties, is er een hondenrommelmarkt waar u voor weinig geld prachtige hondenartikelen kunt kopen en kunt u uw oude kleding inleveren. De opbrengsten van alle activiteiten komen geheel ten goede aan Stichting Alert. Het boekje “Hij wil dat’ en de Alert knuffel zijn te koop. Deze knuffel krijgt u overigens cadeau als u een donatie van minimaal €10,00 doet.

Hond op de foto? Voor een leuke foto van uw hond op een mooie locatie kun je terecht bij Anneke Verweij Fotografie.

Ook willen we een parade houden met zoveel mogelijk opvanghonden van Stichting Alert hondenopvang en herplaatsing. Daar zullen we de komende tijd de mensen die een Alert hond hebben voor benaderen. Zijn we u per ongeluk vergeten, bent u verhuisd, dan mag u ons natuurlijk zelf benaderen!

De catering is in handen van Ons Huus, het dorpshuis in de Beemte waar sinds begin dit jaar een nieuwe beheerder is. Ook dat zal helemaal goed komen!

Komt u ook? U bent van harte welkom om te komen kijken en mee te doen!

Het programma is nog in ontwikkeling maar zet de datum vast in de agenda!

Kijk op www.facebook.com/alertdag of op www.stichtingalert.nl voor meer info!

 

Adres: Beemterweg 25a, 7341 PB Beemte

Reacties