Coolen Alterno en Bocholt op RVC toernooi Rivo

Coolen Alterno en Bocholt op RVC toernooi Rivo

Zaterdag 12 september speelt Heren1 het RVC – toernooi in de Reggehal.  Hiervoor zal Rivo twee gastteams verwelkomen en het toernooi dus spelen in de vorm van een driekamp.

Het team van Coolen Alterno uit Apeldoorn is van de partij. Coolen Alterno werd vorig seizoen kampioen in de Topdivisie en promoveerde hierdoor naar de Eredivisie.  Er staat een prima team met een goede mix van jong en ervaren , dus een goede tegenstander en tevens graadmeter voor het komend seizoen.

Als tweede tegenstander heten wij welkom de heren van TuB – Bocholt, een Duits team dus dat in de 2e Bundesliga speelt.  We hebben al eerder kennis gemaakt met deze groep en weten dat het een gedreven ploeg is die uitstekend presteert in ons buurland.

Al met al kan het Rivo publiek een mooie volleybal middag beleven, en kennis maken met de nieuwe trainer, Jeroen Monshouwer, en tevens met een vijftal nieuwe spelers, te weten  Dewi Verseput, Jan Willem Wensink, Niels Ringenaldus, Gijs Feijters en Tobias Edskes.  Ook de twee nieuwe stafleden Eduard en Ronald Leusink zijn van de partij.

De wedstrijden zijn gepland om 12.45 uur tussen Rivo – TuB, om 14.30 uur tussen TuB – Coolen Alterno  en om 16.30 uur tussen Rivo – Alterno. Uiteraard is iedereen van harte welkom.

(Bron persbericht Rivo, Gerrit ten Harmsel, teammanager Rivo heren 1 )

Reacties

Cookieinstellingen