Open Monumentendag Apeldoorn

De negentwintigste editie van de Open Monumentendagen staan op zaterdag 12 en zondag 13 september in het teken van het thema Kunst & Ambacht.

Programmaboekje, kaart en informatie op locatie

In het programmaboekje en op deze site vint u informatie over de verschillende activiteiten via het menu hieronder of rechtsboven. Volg het laatste nieuws via deze website, facebook (www.facebook.com/openmonumentendag.apeldoorn), Twitter (@OMD055) of in de media

Het (gratis) programmaboekje is vanaf begin september op 75 distributiepunten verkrijgbaar: bij alle CODA-vestigingen, stadhuis, diverse boek/tijdschriften winkels en diverse horeca-gelegenheden.
Of: Download het programmaboekje en zet het op uw smartphone. Een kaart waar alle locaties op aangegeven zijn, vindt u in het midden van dit programmaboekje odownload hier de kaart met locaties.

Informatie op locatie

Tijdens de Open Monumentendagen zijn bij de twee locaties vrijwilligers aanwezig die u graag uitgebreid informeren over het programma. U kunt hier ook het (gratis) programmaboekje halen.

  • Zwitsal Apeldoorn: Vlijtseweg 118 (portiersloge, ingang Zuid)
  • Informatietent tegenover Bronsweg 2

Op deze site vint u informatie over de verschillende activiteiten via het menu hieronder of rechtsboven. Volg het laatste nieuws via deze website, facebook (www.facebook.com/openmonumentendag.apeldoorn), Twitter (@OMD055) of in de media.

Reacties