Samen Zuid Event: groot feest voor gans Zuid!

Samen Zuid Event: groot feest voor gans Zuid!
Op zondag 20 september vindt tussen 12 en 18 uur het Samen Zuid Event plaats in het Zuiderpark (hoek Oude Beekbergerweg/Rijnstraat) in Apeldoorn Zuid. Dit is een multicultureel event met volop muziek, zang, dans, sport en spel en lekker eten en drinken. Kortom een fantastisch feest voor heel Zuid, bomvol gezelligheid!
Het gave aan dit event is dat het niet alleen een festival voor Zuid is, maar ook door Zuid. Allerlei talent uit Zuid krijgt in het uitgebreide programma podiumkansen en ook de eettentjes worden verzorgd door inwoners uit ‘Apeldoorn ten zuiden van het spoor’!
Dit gezellige festival is voor het hele gezin. Er is leuke muziek, heerlijk eten (waaronder naast een frietkraam allerlei multiculturele hapjes), djembé les door Mudanthesport en spel (een voetbalveld èn een volleybalveld), veel gezelligheid en speciale zitjes voor ouderen.  Kinderen kunnen zich uitleven op een groot springkussen van speeltuin De Zoemer, ze kunnen op stelten lopen en zaklopen, ze kunnen zich laten schminken, is er een Kidsrun, een knutselhoek en voor de kleinsten is er gratis ranja!
Op het podium staan maar liefst 16 bekende en minder bekende acts geprogrammeerd. Hier zit voor ieder wat wils tussen: Martijn Koelemeijer, Danny & the Wildcats, Jah Mission, Unit 1, rapper Dani, Annemarie van de Berg, Dikra Tahraouri, Jermaine Stuiver, Mudanthe percussie groep, Karate-do Smaal, Southpark Linedancers, Phoenix (volksdansen), Bandera Latina en Jaora. Hoofdact is de band King George. Daarnaast treedt speciaal voor deze gelegenheid een band op, samengesteld met muzikanten uit Zuid uit verschillende culturen en muziekstijlen, onder de naam Project Zuid (o.l.v. Cos Nahuway).
Het evenement wordt georganiseerd door Zuid Doet Samen, in samenwerking met Stimenz en Accres. Daarnaast helpt een groep enthousiaste vrijwilligers mee om samen een succes van dit festival te maken. Via Facebook, Twitter (@samenzuidevent) en de site van Zuid Doet Samen (www.zuiddoetsamen.nl)  wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom het event.
Dit festival wordt mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Rabobank, gemeente Apeldoorn fysiotherapie Bos en Weide, De Goede Woning, Ons Huis en Zuid Doet Samen.
Cookieinstellingen