Centraal Beheer steunt vrijwilligersactiviteiten in Apeldoorn

Centraal Beheer steunt vrijwilligersactiviteiten in Apeldoorn

 

Centraal Beheer zet zich opnieuw in voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn tijdens de week van Centraal Beheer Doet! Zo’n 200 medewerkers gaan als vrijwilliger aan de slag bij tal van activiteiten.

In 2014 werd voor het eerst Centraal Beheer doet! georganiseerd. Aanleiding was het 5-jarig bestaan van de vrijwilligersverzekering van Centraal Beheer. Vanwege het succes van die week en het grote enthousiasme organiseert Centraal Beheer nu opnieuw de vrijwilligersweek Centraal Beheer doet! Vanaf maandag 28 september Vanaf maandag 28 september geeft Centraal Beheer hiermee een week lang extra aandacht aan het belangrijke werk dat vrijwilligers doen.

 

Kennisevent voor bestuurders van stichtingen
Op woensdag 30 september organiseert Centraal Beheer een avond speciaal voor bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit de regio. Deze bijeenkomst staat in het teken van ontmoeting en kennisoverdracht. Verrassende sprekers behandelen thema’s als het boeien en binden van vrijwilligers, de belangrijkste risico’s van vrijwilligerswerk en hoe ons leven en vrijwilligerswerk eruit ziet in de toekomst.

 

Medewerkers helpen mee
De hele week verrichten medewerkers van Centraal Beheer zelf actief vrijwilligerswerk in Apeldoorn, de stad waar het bedrijf geworteld is. In nauwe samenwerking met de gemeente Apeldoorn en Stichting Present Apeldoorn helpen zo’n 200 medewerkers van Centraal Beheer de Apeldoornse vrijwilligers een handje door mee te doen met een vrijwilligersproject. De medewerkers knappen dit jaar onder andere hotelkamers op bij Parc Spelderholt, samen met jongeren met een verstandelijke beperking, maken samen met bewoners van GGnet een Veluwetoer in lelijke eendjes en oude VW kevers en nemen de bewoners van Woonzorgcentra Nusantara en Koningin Wilhelmina mee voor een wandeling.
De activiteiten in de week van Centraal Beheer Doet! zijn te volgen op Facebook.

 

Over de VNG vrijwilligersverzekering
Nederland telt ruim 4 miljoen vrijwilligers die op uiteenlopende vlakken belangrijk werk doen voor de samenleving. Zij doen activiteiten die het mensen mogelijk maakt om mee te doen in de samenleving. Centraal Beheer vindt dat van groot belang. Vrijwilligerswerk is echter niet zonder risico’s. Om die risico’s af te dekken, en daarmee een mogelijke drempel weg te nemen, heeft Centraal Beheer in 2008 met VNG Verzekeringen de vrijwilligersverzekering ontwikkeld. Zo helpen wij vrijwilligerswerk mede mogelijk maken. Meer informatie over de VNG Vrijwilligersverzekering staat op onze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen