2e-hands4kids organiseert de uniekste Kinderkleding en Speelgoedbeurs

As 11 oktober voor de 8e keer organiseert 2e-hands4kids de uniekste Kinderkleding en Speelgoedbeurs van Apeldoorn en omstreken. Een succes, zo blijkt het.
De afgelopen beurzen waren een enorm succes met vele bezoekers.
Onze bezoekers en standhouders zijn echt een doelgroep op zich: allemaal ouders (oma’s/opa’s) van jonge kinderen en de kinderen zelf natuurlijk.
De 2ndhand4kids-beurs is een fantastisch concept waarin de gezelligheid van een 2ehands kinderkledingbeurs wordt gecombineerd met een grote variatie aan leuke kinderactiviteiten, veelal gratis. Ook voor de beurs zelf wordt geen entree gerekend.
2hand4kids
Wij geloven in “krachten delen”.
Ook jij kunt met je bedrijf deel nemen aan deze leuke beurs en daarmee feitelijk reclame maken voor jezelf!! En bieden dus zo een gratis platform aan.
We proberen op iedere beurs, onze bezoekers met een andere leuk sportclub,dansschool organisatie uit Apeldoorn en omg kennis te laten maken. Doormiddel van een workshop/uitvoering. Bedrijven zoals Markant, Landal Greenparks maar ook moeders met een uit de hand gelopen hobby, pakken deze kans om een CupCake of Baby/Peuter Yoga workshop te komen geven.
De entree is GRATIS. De eerste 75 bezoekers ontvangen zelfs een GoodieBag, die door bedrijven uit en om Apeldoorn gesponsord word.
Zoals als de voorgaande keren zal er weer een lotterij plaatsvinden. Normaal is de deelname hieraan ook gratis, dit keer verkopen we de loten voor €1,- ps.
De opbrengst gaat naar:
De 2ndhand4kids maakt ook ruimte voor goededoelen organisaties zoals de
” de Ojevaar ” In mijn ogen een fantastisch concept voor zwangere moeders met een mindere portemonnee, die daar voor hun uitzet terecht kunnen, geheel kosteloos.
Ook zal Anita Zwart er met een kraam te komen staan om voor een goed doel geld te verdienen:
Zoals u ziet ben ik
Wat: 2ndhand4kids-beurs
Wanneer: 05.07.15  2015
Hoe laat: 11:00-15:00 uur
Waar: Kristal buurtcentrum

Reacties

Cookieinstellingen