MyClickWinners, Klaar voor iets geheel nieuws? Méér dan een webshop

Donderdagavond 1 oktober was de officiele launch van een nieuw internetmarketingbedrijf MyClickWinners in het Theater op de Gladsaxe in Apeldoorn.

Een avondvullend programma, waarin onder het genot van een hapje en drankje uitgelegd werd hoe door alleen met een muis te klikken een 2e inkomen verdiend kan worden.

MyClickWinners heeft grootse plannen

Klaar voor iets geheel nieuws?

MyClickWinners is een nieuw online bedrijf dat zich ten doel stelt iedereen op eenvoudige én betrouwbare wijze een extra variabel inkomen te kunnen laten verdienen.

Dagelijks tonen zij u een aantal banners waarmee u de basis legt voor uw maandelijkse verdiensten. Interessante aanbiedingen en leuke producten voor alledag. En dat is nog niet alles! Als klant van MyClickWinners deelt u bovendien mee in de nettowinst die zij op alle producten en diensten genereren. U heeft dus een uitgelezen kans om een maandelijks extra variabel inkomen te verdienen

Vanaf november/december presenteren zij u een webshop, die in de loop der tijd zal worden uitgebreid. In deze webshop treft u een scala aan verschillende scherp geprijsde én kwalitatieve consumentenproducten aan.

Doordat er goede prijsafspraken zijn gemaakt met leveranciers, kunnen zij deze producten voor een uitermate aantrekkelijke prijs aanbieden. U hoeft geen klant van MyClickWinners te zijn om van deze scherpe aanbiedingen in de webshop gebruik te kunnen maken. Hoe meer aankopen, hoe beter natuurlijk!

click

Méér dan een webshop

Wanneer u zich aansluit bij MyClickWinners (en dat kan al vanaf € 100,- inclusief BTW) kunt u straks niet alleen via de webshop producten aanschaffen, maar bieden zij u ook tal van andere aanbiedingen en acties aan. Denk bijvoorbeeld aan leaseconstructies, duurzame energie, financiële producten, maar ook een prepaid creditcard met wereldwijde dekking.

MyClickWinners genereert enerzijds winst op het producten- & dienstenaanbod en maakt anderzijds gebruik van slimme constructies om de winst te maximaliseren. Als klant van MyClickWinners deelt u mee in de nettowinst, mits u dagelijks tien aanbiedingen van de leveranciers bekijkt. De winst zal deels maandelijks en deels jaarlijks achteraf worden bepaald en verdeeld.

Daarnaast is er een Compensatie Plan waar een deel van de winst wordt gereserveerd voor klanten die nieuwe klanten aanbrengen. Er zijn dus legio mogelijkheden om met MyClickWinners een extra variabel inkomen te verdienen!

clickwinners3

Reacties

Cookieinstellingen