4 Oktober gratis toegang hondenspeeltuin n.a.v. Dierendag

Ik ben Bubble, een knappe Malamute reu van bijna 5 jaar en zoek een gezellige baas om dingen meet e doen. Mijn baasje is overleden en ik woon nu tijdelijk ergens anders, maar hoop een permanent thuis te vinden.

Ik ben dol op aandacht en knuffelen, maar kan soms wel een beetje lomp zijn. Ik kan prima een paar uur alleen zijn en heb samengewond met 2 katten. Ben braaf bij de dierenarts en ook een weekje logeren in het pension is geen problem. De meeste dameshonden vind ik erg leuk, maar mannelijke concurentie in mijn buurt, heb ik liever niet.

Net als de meeste malamutes heb ik een sterk jachtinstinkt en kan daarom niet los lopen. Maar ik vind het heerlijk om te wandelen of om bijvoorbeeld spelletjes te doen.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op: www.stichtingalert.nl

4 Oktober gratis toegang hondenspeeltuin

Natuurlijk vinden wij van stichting Alert, dat het elke dag dierendag moet zijn. Maar zo’n speciale dag is wel een mooi moment om hond en baas kennis te laten maken met onze hondenspeeltuin.

Gelegen op een mooie plek aan de rand van het bos in Wenum Wiesel, hebben wij met inzet van vele vrijwilligers een hondenspeeltuin gerealiseerd. In deze speeltuin zijn allerlei uitdagingen te beleven voor hond en baas, maar het is vooral de bedoeling om lekker bezig te zijn met elkaar en plezier te hebben.

Zo wordt bij een aantal onderdelen een beroep gedaan op de coördinatie en balans van de hond. Maar ook de neus en intelligentie van de hond en het training vermogen van de baas worden op de proef gesteld. Bij alle onderdelen van de speeltuin, hangt een bordje met de uitleg.

Behalve de speeltuin, beschikken wij ook over een veld zonder hindernissen en met een omheining van 2 meter hoog. Dit is fijn voor honden die normaal niet los kunnen lopen, misschien omdat ze jagen of liever geen andere honden in hun buurt hebben.

Beide velden kunnen normaal per uur worden gehuurd, hetzij met meerdere gebruikers of privé.

Maar op 4 oktober bieden we iedereen de gelegenheid om gratis kennis te maken met beide velden. Er zijn vrijwilligers aanwezig die uitleg kunnen geven over de diverse onderdelen en er is koffie, thee en wat lekkers voor baas en hond.

Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer  en voorkeurstijd (hele uren, tussen 10.00 en 16.00) naar [email protected] Wij sturen u dan per mail een toegangsbewijs. Kijk voor meer informatie over het speelveld op onze website: www.stichtingalert.nl.

Het speelveld ligt aan de Kopermolenweg voorbij nummer 10 in Wenum Wiesel. U kunt in de berm parkeren.

Reacties