MANSION24 PRESENTS: PLATO LIVE

MANSION24 PRESENTS: PLATO LIVE

Maandelijks diverse muziekoptredens in Mansion24 op het Leienplein

Onder de noemer Plato Live vinden in de nieuwe winkelbelevenis Mansion24 op het Leienplein maandelijks diverse live-optredens en albumpresentaties plaats. Op zaterdag 10 oktober a.s. om 15:00 uur met singer/songwriter Bertolf en op zondagmiddag 11 oktober om 16:00 uur met de band ‘Oh Thunder’. De optredens zijn gratis toegankelijk.

OVER BERTOLF

Bertolf Lentink  is een liedjesschrijver, multi-instrumentalist en zanger uit Zwolle. Hij kwam al op erg jonge leeftijd in aanraking met muziek; zijn vader was een groot bluegrass liefhebber en Bertolf nam al in zijn zesde levensjaar de gitaar ter hand. Daarna volgden instrumenten als banjo, mandoline en dobro. In 2010 ontving Bertolf een Zilveren Harp. Zijn nieuwe  album ‘First & Then’ van Bertolf is vorige maand gelanceerd. Het is zijn vierde soloplaat.

OVER  OH THUNDER

Als er in Nederland ook maar één andere band met dezelfde bezetting als Oh Thunder? Waarschijnlijk niet: met harp, trombone, synthesizer, drums en bas speelt het collectief explosieve én breekbare alternatieve popliedjes. Indie-pop met vleugjes Björk, David Lynch, Hanne Hukkelberg, Little Dragon en Flying Lotus.

OVER MANSION24

Mansion24 is een nieuwe winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen