Doorbrekend talent PAUW en Robbing Banks in Mansion24

Doorbrekend talent PAUW en Robbing Banks in Mansion24

PLATO Live daverend succes in Apeldoorn 

Onder de noemer Plato Live vinden in de nieuwe winkelbelevenis Mansion24 op het Leienplein maandelijks diverse live-optredens en albumpresentaties plaats. Deze nieuwe winkelbeleving is slechts een maand open  de PLATO live sessies zijn een waar succes. Er hebben reeds optredens plaatsgevonden van o.a.  Splendid, Bertolf en Spinvis. Op zaterdag 31 oktober staan Robbing Banks en veelbelovend talent PAUW op het programma. De optredens zijn gratis toegankelijk.

OVER Robbing Banks

Zaterdag 31 oktober 16:00 uur

Afgelopen week stond hij nog in De Wereld Draait door, zaterdag 31 oktober brengt hij nummers van zijn laatste album This & That ten gehore.  Robbing Banks, een one man band,  is  een vuurbal vol energie die met een gruizige gitaar, een stampende basdrum en een tamboerijn garagerock ten gehore brengt zoals het hoort: vuig, rauw en ongepolijst. Dat kun je zelf meemaken tijdens op zaterdag 31 oktober om 16:00 uur.

pauw

OVER PAUW

Zaterdag 31 oktober, 17:00 uur

Het is met weinig Nederlandse bands afgelopen jaar zo snel gegaan als met PAUW, het psychedelische kwartet (voorheen trio) uit Haaksbergen. De band werd afgelopen jaar in bijzonder rap tempo een Nederlandse festivallieveling, met een indrukkende show op Lowlands. De jongens uit Twente staan voor de  wederopstanding van psychrock  en die lijkt nog lang niet voorbij want in Nederland loopt op dit moment één band voorop, de naam hebben ze maar alvast in hoofdletters gespeld: PAUW.

OVER Mansion24

Mansion24 is een nieuwe winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan.

Reacties

Cookieinstellingen