Kerstboom kopen bij de scouts van de SWIII/LBP groep

Zoals ieder jaar kunt u ook dit jaar weer een echte kerstboom kopen bij de scouts van scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell, “Die scoutinggroep bij de Naald”, aan de Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn. Op zaterdag 12 en 19 december van 9.00 uur tot 17.00 uur is er een gezellig kerstkraam waar, onder het genot van een warm drankje, een prachtige boom uitgezocht kan worden.

De bomen zijn van een goede kwaliteit en zijn er in verschillende maten. Ook hebben we verschillende soorten bomen zoals een echte Nordman of een prachtige blauwspar. Er kan er gekozen worden voor een boom met of zonder kluit.

In de kerstkraam zijn er leuke kerstaccessoires of een handige kerstboomstandaard te koop.

De opbrengst van de kerstbomenverkoop gaat volledig naar onderhoud en renovatie van de diverse gebouwen, waar iedere zaterdag 200 jeugdleden bijeenkomen en samen verschillende activiteiten ondernemen.

Samen voor de voedselbank

Op 12 december zal er ook een inzameling zijn van voedselproducten in het kader van de actie ‘samen voor de Voedselbank’ georganiseerd door Omroep Gelderland. Bij de poort van het terrein staan kratten waar u uw boodschappen (ook tussen 09:00 en 17:00 uur) kunt doneren. De voedselbank heeft daarvoor een lijst samengesteld van de benodigde boodschappen. Dit zijn: pasta, rijst, pastasaus, groente/fruit in blik, vlees/vis in blik, houdbare zuivel, koffie/thee, suiker, soep in blik, broodbeleg hagelslag/jam. De op 12 december ingezamelde producten worden ’s avonds door vrijwilligers naar een groot inzamelpunt gebracht. Voor meer informatie: http://www.sw3lbp.nl/

Cookieinstellingen