Het jaar afsluiten in de kerstherberg van Zuid Doet Samen

Buurthuis Ons Honk
Buurthuis Ons Honk
Foto: Zuid Doet Samen

Op vrijdag 18 december a.s. organiseren vrijwilligers samen met Zuid Doet Samen een heuse kerstherberg. Tussen 16 en 21 uur is buurthuis Ons Honk (Sperwerlaan 18) helemaal in kerstsfeer. Samen sluiten we dan het jaar af onder het genot van een hapje en drankje, leuke kerstactiviteiten voor kinderen en ’s avonds een prachtig kerstprogramma.

Het wordt een knusse kerstherberg met alles erop en eraan, om samen het jaar af te sluiten. Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom aan de Sperwerlaan 18. We maken graag een praatje onder het genot van een glaasje glühwein of een lekkere kom soep. Voor de glühwein en het eten rekenen we een klein bedrag (€0,50) en de rest is gratis. Buiten zetten we vuurkorven klaar, maar ook binnen zullen we zorgen dat de kachel flink staat te snorren!

Kinderen kunnen marshmallows bakken of met elkaar fröbelen in een knusse knutselhoek. Daarnaast kunnen kinderen zich verkleden en zo bijdragen aan een levende kerststal! Een fotograaf zal leuke kiekjes maken, die naar u gemaild worden. Binnen maakt u gezellig een praatje met andere buurtbewoners en kunt u spelletjes doen. Natuurlijk wordt er ook goed voor de innerlijke mens gezorgd! Naast glühwein en soep is er ook koffie/thee en zijn er hapjes.

Voor de avond is er een fantastisch kerstprogramma samengesteld. Dit programma wordt tweemaal opgevoerd binnen in Ons Honk. Rond 19:15 start de eerste ronde. Er worden kerstliederen gezongen, een kerstverhaal verteld, er is een mooi gedicht bij, kortom een programma dat helemaal past in de kersttijd. Redt u het qua tijd niet om er deze ronde bij te zijn? Niet getreurd, want om 20:15 wordt het programma voor de tweede maal opgevoerd.

Buiten blijven we natuurlijk gewoon genoeglijk bij de vuurkorven zitten. Kortom, de kerstherberg is een feestje voor iedereen.

Meer informatie vindt u op www.zuiddoetsamen.nl U kunt Zuid Doet Samen van maandag t/m donderdag tussen 9:00 en12:00 uur bereiken op 06 37284586. Mailen kan ook: [email protected] . Graag tot 18 december!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen