Schaatsen op Paleis Het Loo

meisje met schaatsen
meisje met schaatsen
Foto: pixabay

Voor de beginner en de gevorderde schaatser is het weer mogelijk om te genieten van het ijs in een prachtige omgeving. Menig Apeldoorner heeft er in het verleden al van genoten!

Weet u het nog? Proberen te schaatsen met behulp van een stoel? Een tafereeltje dat u hier niet meer zult aantreffen. Voor de beginners zijn er pinguïns beschikbaar om de kunst van het schaatsen zo snel onder de knie te krijgen!

De kosten

Op vertoon van uw museumpas mag u gratis gebruik maken van de ijsbaan. Bent u niet in het bezit van een dergelijke pas, kunt u toch voor de prijs van 14,50 euro  genieten van het Paleis en de ijsbaan. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen en tussen de 4 en 17 jaar is de prijs voor toegang tot het Paleis en de ijsbaan 5 euro.

Wilt u alleen schaatsen dan kan dat ook, u betaalt dan 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Schaatsuitleen

Heeft u geen schaatsen dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Bij de uitleen kunt u zonder extra kosten kijken of uw maat nog ter beschikking is. Voor de kleintjes zijn er de bekende dubbele ijzers en gewone schaatsen voor de maten 29 tot en met 46.

Extra info

Winterpaleis Het Loo duurt tot en met 3 januari 2016 en is ook open op 21 en 28 december! Op het terrein is koek en zopie te koop! Omdat ook scholen gebruik kunnen maken van de ijsbaan als zij het museum voor de museumles bezoeken kan het van 14 tot en met 18 december erg druk zijn op de ijsbaan.

De ijsbaan kent een aantal huisregels.

  • Handschoenen zijn verplicht
  • Noren en schoenen op het ijs zijn verboden
  • Kinderen hebben voorrang.

 

bron: https://www.paleishetloo.nl/agenda/winterpaleis-het-loo/

 

Reacties

Cookieinstellingen