Tijdelijk onderdak Casa Bonita voor 10 cliënten DeSeizoenen

Verdandi zorgboerderij
Verdandi zorgboerderij
Foto: DeSeizoenen

Zorggroep Apeldoorn en omstreken zet de deuren van locatie Casa Bonita open om tijdelijk onderdak te bieden aan tien cliënten van gehandicaptenorganisatie DeSeizoenen.

Op locatie Verdandi (De Groote Modderkolk) in Loenen kampt DeSeizoenen met een ernstige lekkage van de waterleiding. Om op korte termijn te kunnen starten met herstelwerkzaamheden was de organisatie daarom met spoed op zoek naar tijdelijke huisvesting voor enkele weken tot maanden.

DeSeizoenen is een zorgorganisatie met woon- en werkgemeenschappen die op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale zorg aan volwassenen met een verstandelijke beperking verleent vanuit een antroposofische inspiratie. Dit betekent dat uitgegaan wordt van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening wordt gehouden met zijn of haar beperking.

Zorggroep Apeldoorn en omstreken is een grote aanbieder van zorg en behandeling aan met name ouderen in de regio Apeldoorn en omstreken. Zij geeft zorg en inhoud aan tal van diensten en doelgroepen, waaronder: somatiek, psychogeriatrie, crisis en observatie, jongeren met NAH, beademing, palliatieve zorg en revalidatie– en herstelzorg. Zorggroep Apeldoorn staat aan de vooravond van een optimalisatie van de woonvoorzieningen, wat mede mogelijk maakt om DeSeizoenen tijdelijke huisvesting op locatie Casa Bonita aan te bieden.

Op woensdag 30 december a.s. staat de  verhuizing van inventaris, huisraad en persoonlijke eigendommen gepland. Op zondag 3 januari a.s. nemen bewoners en medewerkers van De Groote Modderkolk hun tijdelijke intrek op locatie Casa Bonita.

Reacties

Cookieinstellingen