Mart Smeets opent Wielerhub ‘Chasse Patate’ op 21 januari

Wielerhub Chasse Patate is hét centrum voor, tijdens en ná de Giro. Een initiatief om het wielerfeest te beleven, ideeën met elkaar te delen en het vormt hét centrum voor alles wat fietsen en de Giro ademt.

De Wielerhub

De Wielerhub, gevestigd in het oude slaaphuis aan de Stationstraat 124, is er voor de stad en de regio Apeldoorn en een ieder die zich van buitenaf wilt verbinden aan de Giro Gelderland. Het is hiermee het ontmoetingscentrum waar mensen, bedrijven en overheden elkaar kunnen ontmoeten en men te allen tijde ideeën of verhalen kwijt kan om uiteindelijk een duurzame, structurele Giro voor en van de stad Apeldoorn te organiseren.

Initiatief

De Wielerhub is een initiatief van sportmarketingbureau Sporteyes in samenwerking met Fietskoeriers Apeldoorn. ,,Hiermee gaat een droom van mij in vervulling. Ik had al lang de droom en de ambitie om een soortgelijk initiatief te beginnen met mijn onderneming, maar met de Wielerhub is dit in een ontzettende stroomversnelling gekomen. Ik kan dus niet wachten om te beginnen!’’ aldus Peter Dorenbos, eigenaar bij Fietskoeriers Apeldoorn. Ook Living Topsport, pandbeheerder en het toekomstige centrum voor top- en breedtesport in Apeldoorn, is partner van de Wielerhub. Om van het voormalig slaaphuis wat lang heeft leeggestaan weer iets toonbaars te maken is SYARA+ Management ingeschakeld om te komen tot een sfeervolle inrichting. (zie afbeelding).

Start de Giro met Mart

De opening van de Wielerhub ‘Chasse patate’ is een feestelijk startsein van de reis naar de Giro in Apeldoorn. Mart Smeets zal de opening van de Wielerhub verrichten en tijdens ‘De tafel van Mart’ gaat hij in gesprek met verscheidene wielerpersoonlijkheden uit Apeldoorn en omgeving. Een avond waarbij de wielerfan of Giro Gelderland betrokkene zijn hart kan ophalen en alvast in de Giro-sferen wordt gebracht. Wil jij deze feestelijke opening bezoeken? Koop dan je toegangskaart via sporteyes of de facebookpagina van de Wielerhub

Vervolg

Onder bezielende leiding van Sporteyes en Fietskoeriers kun je 99 dagen voorafgaand aan de start van de Giro terecht in de Wielerhub om te genieten van de sport met een gevuld programma. Denk daarbij aan een College Tour, een Wielerexpositie, netwerkevents, flexwerkplekken, seminars, etc. Iedereen is welkom in de Wielerhub. Dus ook wanneer je zelf of met je vereniging een activiteit of event wil organiseren is de ruimte daar op ingericht. Deze ontmoetingsplek zoekt nog partners om de sprint naar de kopgroep kracht bij te zetten. Mocht je op welke manier dan ook dit initiatief kracht bij willen zetten, stuur dan een e-mail naar [email protected]. We hopen dat je eens voorbij komt fietsen! En in ieder geval tot 21e!

Reacties

Cookieinstellingen