Uw straat of buurtfeest tijdens de Giro d’Italia!

Gek op wielrennen en helemaal gelukkig met de aanstaande Giro d’Italia?

Straten en buurten kunnen zich aanmelden bij Giro Gelderland om in aanmerking te komen voor sponsoring van hun straat- buurtfeest. Uiteraard geheel in het teken van de Giro!

Italië

In Italië wordt er wat af gefeest tijden de Giro! Er is zelfs een code dress, je feest mee, man of vrouw, in het roze! Voor wie het niet weet, de leider van het algemeen klassement draagt een roze trui! De plaats delict wordt feestelijk ingericht en behangen met slingers, ballonnen en ander feestelijk vertoon.

Sponsor

Het feest maak je natuurlijk samen maar Giro Gelderland sponsort maar liefst 80 straat- buurtfeesten door het verstrekken van een piazza- pakket. Daarin zit een assortiment artikelen om de straat of het plein te versieren en ingrediënten om een gezamenlijke pastamaaltijd te maken. Verder is er nog een klein budget en dus niet beschikbaar voor alle feesten, om tijdens het feest allerlei fiets – en andere activiteiten te organiseren.

Inschrijving

Inschrijven garandeert geen toewijzing pakket, maar u kunt uw deelname nomineren door u als particulier, stichting of vereniging aan te melden via deze pagina, helemaal onderaan de link: aanvraagformulier piazza of mercato  Straten of buurten die zich als eersten aanmelden maken kans op de hulp van een (aspirant) chef-kok die komt helpen om de maaltijd te bereiden!

Wanneer

De feesten vinden plaats tussen 1 april en 8 mei 2016. Na inschrijving hoort u zo snel mogelijk of uw feest gesponsord wordt.

Om in aanmerking te komen moet uw straat of plein wel gelegen zijn in de start- of één van de doorkomstgemeenten van de Giro d’Italia!

Bent u één van de gelukkigen? Laat het ons weten onder vermelding van datum van het feest, stuur uw mail [email protected]

 

 

Reacties