Meedoen aan een musical?

Foto: northernballet.com

Hou je van Charles Dickens ? Ken je het verhaal van “Scrooge”? MuziektheaterApeldoorn, de musical- en operettevereniging, nodigt je uit. De nieuwe musical “A Christmas Carol” waar zij mee van start gaan in januari is een geweldige productie die nog niet eerder in Apeldoorn is vertoond. Daarom is het des te leuker als “Apeldoorners” hier zelf een rol in gaan spelen en deze productie in december 2017 op de planken in Orpheus gaan neerzetten.

Meedoen?

Jong en oud kunnen meedoen. Nog nooit gezongen? Dan is dit een unieke kans om dit eens mee te maken en te ontdekken wat er in je zit. De muzikaal leider, Gerard Geurts, is hierin de helpende hand en mocht je acteertalent hebben dan weet onze regisseur, Erik van der Zee, daar wel raad mee.

Aftrap

De kennismaking c.q. aftrap van de Musical “A Christmas Carol” heeft recent plaatsgevonden. Vanaf januari 2016 gaat MuziektheaterApeldoorn van start met deze mooie productie. Alle muziek instuderen, daar gaat veel tijd in zitten; en vervolgens de regie invoegen dat vergt de nodige inzet van alle leden. Zij zijn er klaar voor en gaan met veel enthousiasme het nieuwe jaar in.

Audities

Wil jij ook in het koor meedoen en gewoon wekelijks lekker zingen en spelen dan hoef je geen auditie te doen. Wil je wel auditie doen voor een rol meldt je dan nog aan voor de auditieronde op Zondag 17 januari 2016 in gemeenschapshuis Orca, Germanenlaan 360.

Voor de karakters(rollen) in de musical kun je informatie vinden op de site van A Christmas Carol ITM waar een en ander beschreven staat. Vervolgens kan je bij de aanmelding aangeven naar welke rol je voorkeur uitgaat; een rol met tekst of zang of allebei. Heb je nog geen voorkeur voor een bepaalde rol en wil je wel auditie doen dan wordt er van je verwacht een stuk tekst en 2 zangstukken je eigen te maken. Wil je voor een specifieke rol auditeren met tekst of zang dan wordt er nog iets extra’s van je verwacht. Alles in overleg met de artistieke leiding.

Muziektheater Apeldoorn

MuziektheaterApeldoorn gaat een leuk traject in met als doel om in december 2017 een geweldige productie neer te zetten in theater Orpheus voor alle Apeldoorners. Een aantal voorstellingen met een mooi decor en prachtige kleding in Dickenssfeer om de kerstmaand extra dimensie te geven.

MuziektheaterApeldoorn repeteert wekelijks in gemeenschapshuis Orca, Germanenlaan 360, vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden via www.muziektheaterapeldoorn.nl en voor informatie bellen naar 06-50203153.

 

 

 

Reacties