Valentijnsconcert Testify to love

Op zondagavond 14 februari 2016 organiseren de gospelkoren The Young Church Singers en Next Generation met medewerking van Stichting Dak- en ThuislozenZorg Apeldoorn het gratis Valentijnsdag concert ‘Testify to Love’. Een swingend programma vol gospel en soul door twee topformaties, onder leiding van André Bijleveld en live band. Het Valentijnsdag concert is gratis voor iedereen.

Grote Club Actie

Carola Dorgelo, voorzitter van ‘Gospelvereniging The Young Church Singers‘, vertelt enthousiast: “We geven op Valentijnsdag een gratis miniconcert, zodat ook mensen die het wat minder breed hebben, lekker kunnen genieten van een avond vol heerlijke gospelmuziek. Met dat doel heeft onze vereniging een succesvolle inzamelingsactie gehouden via de Grote Club Actie. We zijn daarna in gesprek gegaan met Stichting Dak- en ThuislozenZorg Apeldoorn. Het resultaat is een GRATIS Valentijnsdag concert op 14 februari 2016 in Menorah Apeldoorn. Iedereen is van harte welkom!”

Twee topformaties

The Young Church Singers en Next Generation zijn twee swingende gospelkoren uit Apeldoorn, onder leiding van dirigent André Bijleveld. Beide koren treden op met de live band, die bestaat uit 5 inspirerende muzikanten. Bekende hits als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘Shackles’ doen het Menorah gebouw op haar grondvesten schudden deze avond. Stilzitten is geen optie!

Programma

Het concert ‘Testify to Love’ duurt anderhalf uur. En staat op Valentijnsdag in het teken van de liefde voor muziek, de liefde van God en de liefde voor elkaar.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vooraf op: “Testify-to-love”.

Locatie: Menorah, Paslaan 11 in Apeldoorn. Aanvang: 19:00 uur. Zaal is open vanaf 18:30 uur.

Aanmelden kan ook via je coördinator van Schuldhulpmaatje of Dakloos Apeldoorn.

Facebook

Wil je de koren en of de stichting via facebook volgen, dan kan dat via:

Vereniging ‘The Young Church Singers

Stichting DTZhttp://www.facebook.com/dakloosapeldoorn

 

Reacties