Veluwecamping de Pampel in top 3 meest gastvriendelijke vakantiepark

Foto: De Pampel

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht is Veluwecamping de Pampel uitgeroepen tot `highly commended` vakantiepark in de categorie `Welcome Award’. Daarmee behoort de camping tot de top 3 van de meest gastvriendelijke parken in Europa.

De Welcome Award werd namens De Pampel in ontvangst genomen door eigenaar Arno Uithol: “We zetten in op kleinschaligheid met ruimte en aandacht voor persoonlijk contact en we merken dat dat echt gewaardeerd wordt. Het afgelopen jaar hebben we onze medewerkers één op één getraind op gastvriendelijkheid. Onze receptiemedewerker gaat bijvoorbeeld even staan als er een gast binnenkomt. Ons nieuwe beheerdersechtpaar van onze andere camping ’t Schinkel maakt binnenkort een persoonlijk kennismakingsrondje. Het zit ‘m vaak juist in de kleine dingen waardoor je het verschil kunt maken.”

Bijzondere locatie

Twee jaar geleden werd Veluwecamping de Pampel ook al door Alan Rogers uitgeroepen tot runner-up in de categorie ´Country Award´ voor hun bijzondere en bosrijke locatie midden op de Veluwe. Uithol probeert op de Veluwebeleving in te spelen door samen met collega ondernemers uit de regio activiteiten te organiseren die direct verband houden met de natuur. Uithol: `Het afgelopen jaar hadden we bijvoorbeeld wandelen met de boswachter, schapendrijven en ouderwetse huifkartochten. Dit jaar gaan we dit aanbod nog verder uitbouwen, bijvoorbeeld met excursies naar de wisent.

Uitbreiding

Het afgelopen jaar kwam Veluwecamping de Pampel al groots in het nieuws met de introductie van de boomstammen: uniek overnachten in boomstam

Ook in de aankomende periode wordt er volop geïnvesteerd in uitbreiding van het vakantiepark. Zo komt er een kinderbad, wordt de hele façade opgepakt in Veluwestijl en komen er vanwege het succes nog drie vakantieboerderijen bij.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen