OPENING WIELERHUB CHASSE PATATE MET MART SMEETS SLECHTS HET BEGIN…

,,Maak er een groot feest van! Kleur de stad roze, drink Italiaanse wijn, eet Italiaanse worst en kans en zorg voor een leuke sfeer.’’ Dit was de boodschap die Mart de toegestroomde menigte meegaf.

Feestelijke opening

Een geweldig feest was het donderdagavond bij de opening van de Wielerhub Chasse Patate. Onder toeziend oog van een groot peloton die de Wielerhub- ruimte tot de nok gevuld had, was de opening van de eerste Wielerhub van Nederland een groot succes. Na het openingswoord door de avondleider Bas van den Hoogen, tevens ook initiatiefnemer van de Wielerhub, en een kort woordje van verschillende partners, zoals de gemeente Apeldoorn, Living Topsport en Fietskoeriers Apeldoorn was het de beurt aan ‘De Mart’.

Enthousiasme

Mart zette gelijk de toon: ,,Ik zou nooit in een Chasse Patate gaan zitten. Nooit.’’ Refererend naar de welbekende wielerterm, alvorens bij besloot om dan toch plaats te nemen op het podium, het podium van Wielerhub Chasse Patate. En waarom hij toch op de uitnodiging van de mannen van Sporteyes, initiatiefnemers van de Wielerhub, was ingegaan was Mart helder: ,,Door jullie enthousiasme. Ik krijg uitnodigingen voor dansavonden, volleybalverenigingen en weet ik niet wat, maar aan jullie enthousiasme zat een aantrekkelijke kant. Het borrelde bijna over en ik hoop dat ik dat vanavond nog iets groter kan maken.’’

Dromen en wensen

Dit is absoluut het geval. Deze feestelijke opening met alle enthousiasme is slechts het begin van de Giro in Gelderland. Vanaf maandag 21 januari zullen de deuren van de Wielerhub elke werkdag geopend zijn van 9.30 – 17.00 uur. Avonduren en weekenden zijn in overleg ook mogelijk. Wij zijn er immers voor om met z’n allen iets moois neer te zetten voor de regio en om dromen en wensen uit te laten komen. Peter Dorenbos, van Fietskoeriers Apeldoorn, is de eerste persoon waarvan zo’n droom is uitgekomen met de intrekking van zijn bedrijf in de Wielerhub Chasse Patate. Wij hopen meer van dit soort dromen in vervulling te laten gaan en mensen met elkaar te verbinden!

De organisatie is hier te bereiken

Reacties

Cookieinstellingen