Uitzending Bureau Gelderland over mishandeling servicemedewerker

Foto: Bureau Gelderland

Op 26 januari 2016 maakten we u attent op de uitzending van Bureau Gelderland op 27 januari, (de Gelderse variant van Opsporing Verzocht,)met daarin een filmpje van de man die een servicemedewerker van het vervoersbedrijf mishandelde.

Die uitzending is inmiddels geweest en het filmpje is hier te bekijken. Onder in beeld staat de titel van het onderwerp. U kunt eenvoudig doorklikken op de pijl naar rechts voor het juiste onderwerp!

Het signalement van de man is bekendgemaakt.

Het is een man met een donkere huidskleur, volgens het slachtoffer een Moluks uiterlijk, 20 à 25 jaar oud, 1.70 a 1.75 m groot, normaal postuur, tattoo in de nek, hij droeg een pet.

De man maakte gebruik van de buslijn 202 tussen Vaassen en Apeldoorn en was in het gezelschap van een vriend. De buschauffeur moest verbaal geweld en de dreigende houding van de man ondergaan vanaf het moment van instappen van de man en de mishandeling van de servicemedewerker vond plaats tussen het Marktplein en het station. De man heeft via de noodvergrendeling en het trappen tegen een deur weten te ontkomen.

De gebeurtenis vond plaats op 19 september 2015!

Herkent u de man aan de hand van de beelden en de beschrijving? U kunt uw tip met de politie delen via 0800-6070. Anoniem melden kan ook via 0800-7000

Gerelateerd bericht

 

Reacties

Cookieinstellingen