Aanschuiven bij restaurant Auberge Navet

Foto: Esther Dekker

Op de pagina: ‘eten’ van nieuws.nl prijkt, niet ten onrechte, een Apeldoorns restaurant namelijk: Auberge Navet!

De pagina staat bol van handige weetjes, tips en trends op voedselgebied. Wie de pagina in de gaten houdt, vindt de komende week nog meer tips voor onder andere leuke, uitmuntende, opvallende, unieke, afwijkende of anderszins opvallende restaurants!

Vandaag staat restaurant Auberge Navet in de schijnwerpers. Gelegen aan de Arnhemseweg, in het oude tolhuis bij de Politieacademie. Een karakteristiek gebouw waar men al vanaf 1850 aanschuift voor een heerlijke dis!

Mede-eigenaar en chef-kok Cees Jonker: “Door mijn smaak ben ik altijd alleen tevreden met het beste.”

Naast de standaard gerechten op de kaart is er iedere week een nieuw drie gangen menu. Dit menu wisselt iedere week, omdat er gebruik wordt gemaakt van verse producten van de markt. Als vanaf €29,50 kun je bij Auberge Navet terecht voor een heerlijke, seizoensgebonden maaltijd!

Wie wil genieten van de locatie, het restaurant en het menu kan terecht op:

Maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 22:00 uur

Zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur.  Het restaurant is tot 00:00 uur geopend

Reacties