Stichting Alert hondenopvang organiseert De Huishondbeurs

Foto: StichtingAlert.nl

Stichting Alert hondenopvang organiseert op 13 maart de 2de editie van de HuisHondBeurs. Deze zal van 10 tot 17 uur gehouden worden in de voormalige Zwitsalfabriek aan de Vlijtseweg 130 te Apeldoorn

Een ontmoetingsplaats voor hondenliefhebbers, -eigenaren en -professionals. Hier kunt u terecht met al uw vragen over de gezondheid en het welzijn van uw hond(en). Met dit jaar als thema: ‘Ras of rasloos’.

Op de infomarkt staan diverse professionals op het gebied van honden waar u terecht kunt met uw vragen. Op de pagina met standhouders kunt u zien wie er aanwezig zullen zijn. In een aparte zaal zullen een aantal korte informatieve lezingen worden gegeven. Het programma hiervan zal nog volgen. Bekijk hier het voorlopig programma.

Verder zullen we over een aantal ras-specifieke eigenschappen van rassen discussie voeren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met het jachtinstinct van jouw jachthond? En waar moet je rekening mee houden als je een bult-achtige hond neemt?

De inwendige mens is niet vergeten en er zullen diverse lekkers hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Voor kinderen zal er ook van alles te doen zijn.

Omdat het een indoor-evenement is met een beperkte ruimte zijn honden niet toegestaan.

Omdat het een indoor-evenement is met een beperkte ruimte zijn honden niet toegestaan.

Openingstijden: 13 maart van 10.00 – 17.00

Toegangsprijs:  € 5,-

 

 

 

Reacties