Nieuw initiatief voor weduwen en weduwnaars.

Foto: Actief4Weduwe

Eerdaags gaat de website actief4weduwe online. Dit initiatief is opgezet door Desiree van Mackelenbergh.

Dit vriendschapsnetwerk is opgezet om weduwen & weduwnaars, die hun partner verloren hebben met elkaar in contact te brengen. Mannen en vrouwen, die een maatje of vriendschap zoeken om er SAMEN op uit te gaan. Elkaar over de streep te trekken om deel te nemen aan een activiteit, en weten dat u niet de enige bent, die haar/zijn partner is verloren.

Het initiatief biedt u de mogelijkheid, om na inschrijving, onbeperkt mailcontact met elkaar te leggen. Maar u kunt ook afspraken maken om samen iets te ondernemen op een stille zondag, een feestdag of een mooie zomeravond. Elkaar stimuleren en activeren, elkaar op ideeën brengen, samen herinneringen ophalen met een lach en een traan. En voelen en ervaren dat u niet alleen staat.

Carpe Diem!

Desiree van Mackelenbergh: “Zelf ben ik al op jonge leeftijd weduwe geworden. En bleef alleen achter met twee jonge kinderen. Daarom weet ik ook zo goed wat het is, wanneer je alleen achterblijft. Hoe dat voelt en wat je mist. Dat je leven niet meer hetzelfde wordt en anders in moet gaan delen. Mijn lijfspreuk is Carpe Diem!

Graag wil ik lotgenoten met elkaar in contact brengen, op een ontspannen laagdrempelige manier, zonder tijdsdruk te ervaren, die allen op zoek zijn naar een maatje.”

Tot 1 maart  gratis inschrijven

Weduwen en weduwnaars kunnen zich alvast gratis inschrijven tot 1 maart 2016 door een mail te sturen naar ons: [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen